viernes, 31 de octubre de 2008

La Senyera jagant triumfa en la Provesso Civica

SenyeraPJV Despres que un grup de pancatalanistes vingeren a humillar als valencians despenjant d'esde una de les fronteres proximes a l'Ajuntament del cap i casal una marfegaa. Els foralistes valencianistes ,que asistirem a la Provesso Civica, reaccionarem rapidament; Desplegant la nostra Senyera jagant del Grup D,accio Valencianista en la Provesso Civica Ahon pronte mos incorporarem els del GAV-Picassent.


La provesso Civica comença una hora tart per que el poble valencià no va permetre que la Real Senyera, bandera nacional dels valencians, passara baix l’estelada, bandera estrangera i imperialista. No obstant aço, la provesso civica va estar marcada per la normalitat i l’ambient festiu i patriotic dels nous d’octubres.

Enguany volem denunciar les agresions catalanistes que venim sufrint en este dia tant important i denunciem la pasivitat de la generalitat valenciana davant de esta clase de criminals i que li se dise manifestarse ,a cas a mosatros se mos disaria manifestarnos en cataluÑa? no aixo es tot.

No hay comentarios: