viernes, 31 de octubre de 2008

Gandia un clamor Valencianiste contra el Catalanisme

Joventuts d'el GAV
Ahir divendres per la vespra varem viure u dels moments mes alegres i emocionants que se recorden en el valencianisme actiu, al vore les carrers de Gandia plens de gent de totes les edats, en una manifestacio que va convocar unes 1.600 persones.

Tot va començar en la peticio que Coalicio Valenciana va fer a la delegacio del Govern en tal de fer una manifestacio que recorreguera les principals carrers de Gandia per a fer vore el rebuig front al Correlengua, celebracio en tintes pancatalanistes que any darrere any tenim que soportar. Despres de fer alguns canvis en el recorregut, la manifestacio es va autorisar i la maquinaria es va ficar en marcha. Una convocatoria feta en una rapidea extraordinaria va conseguir omplir uns quants autobusos i un bon grup de coches que eixiren de Valencia a les 6 de la vespra, en tal de reunirse en la gent valencianista de Gandia a les 8.

Aixina va escomençar el recorregut. Ben curtet per exigencies de les autoritats, pero contundent, fort, ple de gent, especialment gent jove que obri els ulls front a les mentires i les trames de l´educacio pancatalanista a la que se ven somesos. S´ escoltaren moltisims cantics i lemes valencianistes entre el flamejar de les senyeres que omplien lliteralment els carrers sense deixar un milimetro buit en un marejol de bons valencians.

La participacio del Grup d´Accio Valencianista, i especialment de les Joventuts va ser espectacular. En la nostra memoria queden moments inoblidables per ad un valencia de cor, com la visio de la grandiosa i preciosa Senyera de les Joventuts onejant poderosa en les carrers de Gandia entre els vitors de la gent del poble, especialment en les trams mes estretes, omplint el carrer en manifestacio de la seua grandea com simbol de la nostra gran passio per la terra valenciana.



La manifestacio va concloure en un comunicat realisat pel President foral de Coalicio Valenciana, en Juan Garcia Sentandreu, que va arrancar els aplaudiments del public que omplia la placa. Destacable sense dubte ningu el cada vegada mes crecient interes de la gent jove per el valencianisme, tal i com se va vore en la celebracio del pancatalanista Correlengua, quan testics presencials relataven com la gent s´unia als valencianistes espontaneament. Lo mateix va succeir ahir. La gent de Gandia, especialment les mes jovens, s´unien a la marcha i demanaven senyeres per a onejarles en orgull.

Una vespra preciosa per al nostre record i un nou exit del poble valencia. Mai podran en mosatros.



VORE MES FOTOS DE LA MANIFESTACIO

¡ NO MOS FAREU CATALANS !





Enllas del Gav Gandia seccio de la safor http://www.gav-gandia.com/

No hay comentarios: